Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de masurat 3D CNC Deltron

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27700 €
Brand
Vision Engineering
Cod produs
DEL370
Out Of stock
Descriere
Deltron este fabricata in UK si marcheaza intrarea Vision Engineering in domeniul masurarilor 3D.
Deltron este o Masina 3D CNC robusta, cu o amprenta compacta, care poate fi utilizata independent sau integrata intr-o celula de productie si a fost proiectata pentru ateliere si facilitati de productie mici unde spatiul este valoros.
Deltron dispune de un mecanism Delta in locul unui design cartezian. Masina 3D CNC Deltron nu are nevoie de aer comprimat pentru functionare.
Deltron este prevazuta cu un sistem de 5 senzori de temperatura care comanda compensarea in timp real a variatiilor de temperatura. Temperatura de functionare: 5-45 C.
Deltron ofera niveluri ridicate de precizie si repetabilitate a masuratorilor si un software puternic si usor de utilizat.
Software-ul de metrologie ViTouch3D accepta atat programarea online, cat si offline, din modele CAD. Deci, programarea se face fie pe masina in sine, fie pe PC-uri, de la distanta. Pe langa programarea din optiunea CAD, este disponibil si un modul de comparare CAD.
Domeniul de masurare este 370mm x 370mm x 270mm / 520mm x 520mm x 300mm iar Precizia volumetrica este de (2.6 + 0.4L/100) μm.
Instalarea, punerea in functiune precum si instruirea operatorului se asigura gratuit.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura